Contacta’ns
Arrow-right-black

Agent Digitalitzador: t’acompanyem en el procés de digitalització de la teva empresa

Com agent digitalitzador ens encarreguem de realitzar tots els tràmits per oferir els serveis de digitalització del Kit Digital. Contacta'ns!

Un agent digitalitzador ofereix servei als beneficiaris del Kit Digital o Ajuda a la digitalització.  Un cop es concedeix l'abonament del Kit Digital, l’agent digitalitzador s’encarrega de realitzar tots els tràmits per oferir els serveis de digitalització.

Què és i què inclou el Kit Digital

El Kit Digital és un abonament econòmic que poden sol·licitar les petites i mitjanes empreses (PYMES), microempreses i treballadors/es autònoms/es d’Espanya per tal de millorar la seva productivitat i competitivitat.

Aquesta ajuda inclou els següents serveis per tal de digitalitzar l'empresa:

1. Creació d’un lloc web i presència a Internet

Creació d’una pàgina web per obtenir visibilitat a Internet. Obtenció del domini web i del hosting, disseny de la pàgina, adaptació responsive a tots els dispositius, posicionament bàsic a Internet, optimització SEO bàsica, etc.

2. Creació d’un e-commerce

Creació d’una pàgina web per a la compravenda de productes i/o serveis. Inclou l’alta del catàleg de productes, configuració dels mètodes de pagament de l’e-commerce, disseny responsive, posicionament bàsic a Internet, configuració dels mètodes d’enviament de l'e-commerce, etc.

3. Gestió de clients

Digitalitzar i optimitzar la gestió de les relacions comercials amb els clients. Inclou l’emmagatzematge de dades dels clients, la gestió de les dades dels clients potencials (Leads), reporting; planificació i seguiment comercial, etc.

4. Business Intelligence i anàlisi de dades

Anàlisi i explotació de dades de l'empresa per tal de millorar el procés de presa de decisions. Inclou la integració de dades amb altres bases de dades, emmagatzematge de dades, exportació de dades, etc.

5. Factura Electrònica

Digitalització de l’emissió de les factures dels clients. Ofereix factures en format estructurat, factures il·limitades, personalització de factures, 1GB d’emmagatzematge per a les factures, enviament de les factures per correu electrònic de forma automatitzada, etc.

6. Gestió d'una oficina virtual

Implantació, a l'empresa, de solucions interactives i funcionals que permetin una òptima col·laboració entre els equips de treball. Inclou assistència en el procés de creació i gestió col·laborativa de projectes, eines per a la interacció dels diversos equips de l'empresa, configuració i personalització dels fluxos de feina i de les tasques, etc.

7. Gestió de processos

Digitalització i automatització dels processos operatius i/o productius del negoci, com ara la comptabilitat i les finances, la facturació, l’inventari, les compres i els pagaments, la logística, etc.

8. Gestió de xarxes socials

Gestió de les xarxes socials per tal de promocionar i fer créixer l'empresa. Inclou la gestió de la xarxa o xarxes socials escollides pel o la beneficiari/a, la creació de l’estratègia a xarxes socials (Social Media Plan), la monitorització de les xarxes socials i l'anàlisi periòdic de les xarxes socials per optimitzar-ne el rendiment.

9. Comunicacions segures

Seguretat en les connexions entre els dispositius dels treballadors i l’empresa. Ofereix la creació d’una connexió segura i xifrada d’extrem a extrem, registre dels dispositius que s’han connectat a la xarxa de l'empresa, control d’accessos, configuració inicial de la xarxa i actualitzacions de seguretat, etc.

10. Ciberseguretat

Seguretat bàsica i avançada pels dispositius dels treballadors. Inclou eines d’antimalware i antispyware, correu i navegació segurs, anàlisi i detecció d’amenaces, monitorització de la xarxa, etc.

Com sol·licitar el Kit Digital

Per poder sol·licitar l’ajuda del Kit Digital, primerament cal registrar-se a l’àrea privada d’Acelera pyme i dur a terme el test de diagnòstic digital de l'empresa.

Un cop superat el test, s’haurà d’escollir la solució que millor s’adapti a les necessitats digitals de l’empresa i implementar-la amb l’ajuda de l’agent digitalitzador en un termini màxim de 12 mesos.

Serveis que ofereix Nou de Deu com a Agent Digitalitzador

Com agent digitalitzador, Nou de Deu ofereix els següents serveis:

  • Lloc web i presència a Internet
  • Posicionament orgànic (SEO)
  • Posicionament PPC (SEM)
  • Gestió de xarxes socials i Social Media Marketing (SMM)

Per saber-ne més, consulta la nostra pàgina d’Agent Digitalitzador o contacta’ns sense compromís. Estarem encantats d’ajudar-te!


Compartir publicació
whatsapp