Contacta’ns
Arrow-right-black

Per què el SMM és imprescindible per a la teva empresa

El SMM es basa en la promoció de productes i/o serveis a les xarxes socials i blogs. Aquí, t'expliquem per què és imprescindible per a la teva empresa o marca.

El Social Media Màrqueting (SMM) és la branca del màrqueting digital que basa la seva estratègia en la promoció de productes i/o serveis a les xarxes socials i blogs. A més a més, ajuda a construir un vincle entre la marca o empresa i el seu públic objectiu.

Avui en dia, un gran nombre de persones utilitzen les xarxes socials. És per això que es tracta d’un canal imprescindible perquè les marques i empreses arribin als seus públics d’una manera efectiva. A continuació, descobriràs els principals motius pels quals la teva marca o empresa ha d’invertir en SMM.

5 motius per invertir en SMM

1. Augment de la visibilitat de marca i del feedback amb els usuaris

Actualment, la majoria d’usuaris utilitzen les xarxes socials per trobar informació sobre marques, empreses, productes, serveis, etc. Així doncs, la creació de continguts de qualitat atrau l’interès dels usuaris i, gràcies a la facilitat i rapidesa de comunicació que permeten establir les xarxes, es crea un vincle més proper entre la teva marca o empresa i els consumidors.

A més, només pel sol fet de disposar de xarxes socials actives, els usuaris tindran una sensació de fiabilitat més elevada cap a la teva marca o empresa.

2. Creixement de la comunitat a les XXSS

Gràcies a les campanyes de SMM pots mostrar la teva marca o empresa a diversos perfils de persones que puguin tenir un interès cap els teus productes o serveis i aconseguir que passin a formar part de la teva comunitat a les xarxes socials.

3. Augment de les conversions i/o vendes

Els teus productes o serveis es mostren a les xarxes socials mentre els usuaris estan consumint altres tipus d’informació (bé sigui per distreure’s o per informar-se). Això crea un impacte en la ment de l’usuari que pot motivar-lo, en aquell moment o en properes ocasions, a adquirir el teu producte o servei.

4. Augment de tràfic a la web i optimització del posicionament SEO

Una bona estratègia de SMM, que mostri la oferta de serveis o productes de la teva marca a les xarxes socials, (Facebook; Instagram, LinkedIn, Twitter; etc.) és imprescindible per donar a conèixer la teva web i atraure nous usuaris.

Com a conseqüència de l’augment de tràfic al teu lloc web, millora la reputació en els motors de cerca, ja que aquests (entre d’altres) basen el posicionament orgànic SEO en el nombre de les visites que obté un lloc web.

A més a més, gràcies a la publicació d’enllaços del teu lloc web a les xarxes socials també augmenten les referencies externes a la pàgina (un altre dels elements que es contemplen per tal d’augmentar el posicionament SEO).

5. Cost més assequible que altres mitjans

Les xarxes socials són mitjans de gran abast, ja que la informació que transmeten arriba en qüestió de segons a qualsevol part del món. Per aquest motiu, utilitzar-les per a les estratègies de màrqueting representa un cost molt menys elevat que fer-ho en mitjans tradicionals, com ara la televisió o la ràdio.

A més a més, permeten una segmentació de les audiències molt més concreta. Això, ens permet arribar al nostre públic objectiu de manera més ràpida i eficaç.

T’ajudem a crear la teva estratègia de SMM

A Nou de Deu som experts en creació, execució i anàlisi d’estratègies de SMM. Dediquem tots els nostres esforços en fer créixer la teva marca a través de les xarxes socials i t’acompanyem en tot el procés. A més a més, t’oferim informes detallats de l’evolució de l’estratègia perquè estiguis informat o informada en tot moment. Contacta’ns, sense compromís, per a més informació!


Compartir publicació
whatsapp