Contacta’ns
Arrow-right-black

Experts en màrqueting digital

A Nou de Deu som experts en màrqueting digital, som una agència que basa la seva activitat en el posicionament web a Internet: des de l'orgànic (SEO), passant pel cost per clic (SEM), fins a la presència a les xarxes socials (SMM).
Good team-cuate

Sobre nosaltres

A Nou de Deu comptem amb un ampli coneixement sobre el funcionament dels motors de cerca de google, així com de les tècniques adequades per aconseguir que els nostres clients obtinguin un bon posicionament i, en conseqüència, augmentin la seva presència a la xarxa.

Per això, treballem amb les millors eines d'anàlisi (SEMrush, Woorank, Google Insights, etc.). El nostre equip d’experts en màrqueting digital compta amb uns amplis coneixements tècnics que ens permeten desenvolupar totes les tasques amb la màxima fiabilitat.

A més a més, si el client ho desitja, podem oferir publicitat a xarxes socials (SMM), com ara Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, Pinterest, etc. Així com la creació, correcció o traducció del contingut de la web (Content Manager) mitjançant l'estreta col·laboració amb Traduccions Caballeria. Sempre enfocant els resultats a un SEO correcte i eficient.

La nostra metodologia

A Nou de Deu sempre iniciem la nostra feina amb una detallada i exhaustiva Auditoria web, a partir de la qual es descriuen els passos a seguir per aconseguir un posicionament SEO i SEM d'alt valor.

Una vegada feta l'auditoria i amb les directrius ja marcades, el client podrà decidir el grau d'implicació que desitja tenir. Ja sigui realitzant ell mateix els canvis marcats, amb la supervisió de Nou de Deu, o directament traspassant tota la gestió dels canvis a la nostra agència. En qualsevol dels casos, a Nou de Deu sempre treballarem per assolir el nostre objectiu: l’èxit.

En el cas que la web estigui en desenvolupament, no serà necessària una auditoria web. La nostra agència podrà supervisar la creació dels continguts, orientar en l’estructura de la web, proposar modificacions en categoritzacions i dur a terme estudis semàntics i plans de publicació. A Nou de Deu som experts en màrqueting digital, podem ser un partner estratègic important a l’hora d’aconseguir un bon posicionament des del moment en què la web surti a la llum.

Sol·licita pressupost sense compromís!

Parlem
Arrow-right-green
whatsapp