Contacta’ns
Arrow-right-black

Qui som?

Nou de Deu és una agència que basa la seva activitat en el posicionament web a Internet, tant l'orgànic (SEO) com el de cost per clic (SEM).
Good team-cuate

Nosaltres

A Nou de Deu comptem amb un ampli coneixement del funcionament dels motors de cerca, així com de les tècniques adequades per aconseguir que les webs amb les quals treballem obtinguin un bon posicionament i, en conseqüència, augmentin la seva presència a la xarxa.

Per això comptem amb eines d'anàlisi específiques (SEMrush, Woorank, Google Insights, etc.), així com uns amplis coneixements tècnics que ens permeten desenvolupar la nostra activitat amb la màxima fiabilitat.

A més a més, si el client ho desitja, podem oferir publicitat en xarxes socials (SMM), com ara Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, Pinterest, etc. També oferim la creació, correcció o traducció del contingut de la web (Content Manager) mitjançant l'estreta col·laboració amb Traduccions Caballeria. Sempre enfocant els resultats a un SEO correcte i eficient.

La nostra metodologia

A Nou de Deu sempre iniciem la nostra feina amb una detallada i exhaustiva Auditoria web, a partir de la qual es descriuen els passos a seguir per aconseguir un posicionament, SEO i SEM, d'alt valor.

Una vegada feta l'auditoria i amb les directrius ja marcades per millorar la web, el client podrà decidir el grau d'implicació que desitja tenir. Ja sigui realitzant ell mateix els canvis marcats, amb la supervisió de Nou de Deu, o directament traspassant tota la gestió dels canvis a la nostra agència. En qualsevol dels casos, Nou de Deu sempre buscarà l'èxit en els resultats, ja que aquest és el nostre objectiu.

En el cas que la web estigui en desenvolupament, no serà necessària una auditoria web. Nou de Deu podrà supervisar la creació dels continguts, orientar en l’estructura de la web, proposar modificacions en categoritzacions i realitzar estudis semàntics i plans de publicació. Nou de Deu pot ser un partner estratègic important per tal d’aconseguir un bon posicionament des del moment en què la web surti a la llum.

Sol·licita pressupost sense compromís!

Parlem
Arrow-right-green
whatsapp