Contacta’ns
Arrow-right-black

Agent Digitalitzador

Què t'ofereix el programa Kit Digital

Nou de Deu t'acompanya, com Agent Digitalitzador, en el procés de digitalització de la teva empresa.

El programa Kit Digital us ofereix solucions digitals orientades a les necessitats de treballadors autònoms, petites empreses i microempreses de qualsevol sector o negoci.

Solucions Digitals

Lloc Web i Presencia a Internet

Nou de Deu, com agencia especialitzada en SEO, SEM i SMM, col·labora amb altres agències per a oferir serveis de creació de pàgines web, disseny i programació. D'aquesta manera podem oferir un producte més complet al client.

Rang de preus: des de 2.000 €

Posicionament Orgànic (SEO)

Que la teva web aparegui a les primeres pàgines de resultats de cerca a Google o en altres cercadors ha de ser una prioritat perquè el teu negoci digital funcioni. Per això cal una web atractiva, ben estructurada, una bona selecció de paraules clau i un contingut de qualitat.

Tot això ho aconseguim gràcies al nostre treball en el posicionament orgànic o SEO (Search Engine Optimization). Nou de Deu s'encarregarà de tot allò necessari perquè la teva pàgina web aconsegueixi la màxima visibilitat.

Rang de preus: des de 1.500 €

Posicionament PPC (SEM)

La publicitat a Internet és la millor opció per aconseguir el posicionament immediat de la teva pàgina web a un cost baix. Nou de Deu us ofereix una gestió integral dels anuncis de Google, a més de les millors estratègies SEM (Search Engine Marketing) per portar el teu negoci a l'èxit.

Rang de preus: des de 2.000 €

Gestió de Xarxes Socials i Social Media Marketing (SMM)

Avui dia les xarxes socials són una eina imprescindible per fer créixer el teu negoci i donar-li visibilitat. Una bona gestió de xarxes socials t'ajuda a aconseguir notorietat de marca, guanyar leads i augmentar les vendes al teu e-commerce. A Nou de Deu oferim serveis de creació i gestió de xarxes (Community Management) i dissenyem i gestionem estratègies de publicitat en xarxes socials perquè puguis assolir tots els teus objectius amb èxit.

La constància en la creació de contingut és una altra de les claus per solidificar la teva marca i reforçar el posicionament orgànic de la teva pàgina web. Confia en nosaltres per crear un contingut adequat per al teu negoci.

Rang de preus: des de 2.000€

Sol·licita pressupost sense compromís!

Parlem
Arrow-right-green
whatsapp