Contacta’ns
Arrow-right-black

Altres serveis de Marketing Digital

M’interessa
Arrow-right-black
roup 8

Creació de continguts

Per al SEO, el punt més important és el contingut, i des de Nou de Deu ens comprometem a crear el contingut òptim i específic per tal que la pàgina web posicioni correctament. I, alhora, crearem el contingut adient per la creació dels posteriors anuncis SEM.


Traducció

Des de Nou de Deu i mitjançant l’estreta col·laboració amb Caballeria Traduccions & Autoedicio SL (CaballeriaTASL), professionals de la traducció amb una àmplia experiència de més de 30 anys en el sector, ens podrem ocupar de tota la creació de continguts de la teva web, així com de les traduccions o correccions dels textos.


Gestió de comunitats (Comunity Management)

Des de Nou de Deu, si és una necessitat per al client, podrem gestionar les comunitats digitals associades.


Analítica Web

L'anàlisi web és un essencial a l’hora de poder definir la millor estratègia pel teu negoci. Per això, des de Nou de Deu mesurarem el tràfic de la teva pàgina web i estudiarem les tendències i el comportament dels teus clients per tal de fer una bona optimització de la pàgina, avaluar l’evolució del teu projecte i prendre la millor decisió per aconseguir els millors resultats.


Ordre i control de Xarxes Socials

Actualment, les xarxes socials són fonamentals per impulsar el tu negoci. A Nou de Deu som conscients de la dimensió que poden arribar a adquirir dins el teu projecte, per això, a més de crear publicitat, t’ajudem a gestionar i posar ordre a les teves xarxes socials per treure’n un millor rendiment.


Sol·licita pressupost sense compromís!

Parlem
Arrow-right-green
whatsapp