Contacta’ns
Arrow-right-black

L’agència de les agències

M’interessa
Arrow-right-black
Co-workers-cuate

Col·laborem per créixer

Nou de Deu, com agència especialitzada en SEO, SEM i SMM col·labora amb altres agències de programació o disseny (principalment) per tal d’aconseguir una unió empresarial més potent. D’aquesta manera tots ens podem beneficiar dels respectius serveis per oferir un producte més complet al client.

Nou de Deu sap que les agències de disseny o programació, en general, no poden oferir tots els camps que moltes vegades necessita el client, és per això que es pot teixir una col·laboració per tal d’oferir al client el pla 360 desitjat o els serveis que l’agència contractada no pugui oferir.

Nou de Deu podrà actuar en nom de l’empresa contractada o bé en nom propi si és necessari. Nou de Deu oferirà preus especials a les agències per tal d’adaptar-se al pressupost del client i aconseguir ser més competitius.

Aquesta col·laboració és bidireccional, de manera que Nou de Deu també podrà passar clients a les agències amb qui col·labora per tal d’oferir productes més complets als seus clients. Cap client ha de quedar desatès!


Sol·licita pressupost sense compromís!

Parlem
Arrow-right-green
whatsapp