Contacta’ns
Arrow-right-black
SEO

Posicionament SEO

M’interessa
Arrow-right-black
Search engines-cuate

Què és el posicionament SEO?

El posicionament SEO (Search Engine Optimization), altrament dit, posicionament en cercadors, o optimització web per a motors de cerca, és el posicionament orgànic, el qual comprèn tot el conjunt d’accions necessàries per tal d’aconseguir que una pàgina sigui indexada correctament pels motors de cerca. D’aquesta manera, aconseguirem que la pàgina web aparegui en una de les primeres posicions del cercador quan es realitzin cerques relacionades amb el tema de la web.

L’optimització SEO inclou mesures a realitzar dins de la pròpia web (SEO on page) i mesures a realitzar fora de la web (SEO off Page).

Des de Nou de Deu auditarem cada web en profunditat, proposarem al client les mesures ideals per tal d’aconseguir un bon posicionament web i vetllarem perquè es compleixin els resultats. Si el client ho veu oportú, podrem realitzar nosaltres tots els canvis, la creació de continguts i el manteniment adequat.


A qui va dirigit el SEO?

Qualsevol pàgina web que tingui els objectius clars pot gaudir dels avantatges que ofereix un bon posicionament SEO.

Una web ben posicionada serà sempre més atractiva pel públic potencial, augmentarà les vendes i potenciarà la imatge de marca. Per una web és imprescindible aparèixer a la primera pàgina dels cercadors. Qualsevol pàgina web que no estigui entre els primers resultats necessita un pla SEO eficaç.


Què es necessita per un bon posicionament SEO?

Tenir uns objectius clars per a la pàgina web, definir quines són les paraules clau d’interès i conèixer al nostre públic. A partir d’aquí, Nou de Deu realitzarà una auditoria de la web i presentarà diferents propostes per garantir els resultats desitjats.

Nou de Deu podrà supervisar que aquestes propostes s’estiguin duent a terme o, directament, s’encarregarà de dur-les a terme. La implicació i col·laboració del client serà la base per arribar a bon port obtenir el millor posicionament SEO possible.


Què oferim?

Nou de Deu ofereix la creació d’un pla de SEO complet, la comprovació de la correcta implementació i, si el client ho desitja, la pròpia implementació.

Mitjançant el Briefing i l’estudi de la web, Nou de Deu desenvoluparà una exhaustiva Auditoria SEO en la qual proposarà tots els canvis necessaris per a orientar la web correctament de cara als cercadors (principalment Google).

Nou de Deu presentarà informes mensuals detallant els resultats aconseguits i els canvis realitzats.

Si es desitja, el pla de SEO es podrà combinar amb un pla SEM oportú.

El client tindrà sempre el control de les accions que s’estiguin realitzant i seran resolts tots els dubtes o inquietuds en qualsevol moment.


Sol·licita pressupost sense compromís!

Parlem
Arrow-right-green
whatsapp