Contacta’ns
Arrow-right-black
SEO

Posicionament Orgànic

M’interessa
Arrow-right-black
Search engines-cuate

Què és el SEO?

Search Engine Optimization. Altrament dit, posicionament en cercadors. O optimització web per a motors de cerca. El SEO comprèn tot el conjunt d’accions necessàries per tal d’aconseguir que una pàgina sigui indexada correctament pels motors de cerca i que aquesta aparegui en una de les primeres posicions del cercador quan es realitzin cerques relacionades amb el tema de la web.

L’optimització SEO inclou mesures a realitzar dins de la pròpia web (SEO on page) i mesures a realitzar fora de la web (SEO off Page).

Des de Nou de Deu auditarem cada web en profunditat, proposarem al client les mesures ideals per tal d’aconseguir un bon posicionament web i vetllarem perquè es compleixin els resultats. Si el client ho veu oportú, podrem realitzar nosaltres tots els canvis, creació de continguts i manteniment adequat.


A qui va dirigit el SEO?

A qualsevol pàgina web. Qualsevol pàgina web, amb objectius clars, pot gaudir dels avantatges que ofereix un bon posicionament SEO.

Una web ben posicionada serà sempre més atractiva pel públic potencial, augmentarà les seves vendes i crearà imatge de marca. Per una web és imprescindible estar a la primera pàgina dels cercadors. Qualsevol pàgina web que no estigui entre els primers resultats necessita un pla SEO eficaç.


Què es necessita per un bon SEO?

Tenir uns objectius clars per a la pàgina web, definir quines són les paraules de més interès i saber al sector on es vol enfocar. A partir d’aquí, Nou de Deu realitzarà una auditoria del site, basant-se sempre amb el Briefing marcat, i presentarà un recull de propostes que s’hauran de dur a terme per millorar el site.

Nou de Deu podrà supervisar que aquestes propostes s’estiguin duent a terme o, directament, s’encarregarà de dur-les a terme.

La implicació i col·laboració del client serà bàsica per arribar a bon port.


Què oferim?

Nou de Deu ofereix la creació d’un pla de SEO complet, la comprovació de la correcta implementació i, si el client ho desitja, la pròpia implementació.

Mitjançant el Briefing i l’estudi de la web, Nou de Deu desenvoluparà una exhaustiva Auditoria SEO en la qual proposarà tots els canvis necessaris per a orientar la web correctament de cara als cercadors (principalment Google).

Nou de Deu presentarà informes mensuals detallant els resultats aconseguits amb el pla de SEO i els canvis realitzats.

Si es desitja, el pla SEO es podrà combinar amb un pla SEM oportú.
El client tindrà sempre control de les accions que s’estiguin realitzant, i seran atesos i resolts tots els dubtes o inquietuds en qualsevol moment.


Sol·licita pressupost sense compromís!

Parlem
Arrow-right-green
whatsapp