Contacta’ns
Arrow-right-black
SEM

Posicionament PPC

M’interessa
Arrow-right-black
Growing-cuate

Què és el SEM?

Search Engine Marketing. La creació d’anuncis PPC (Pagament per click) que apareixeran a la primera pàgina dels cercadors, i webs associades, quan l’usuari realitza una cerca concreta o relacionada. Popularment coneguts com “els anuncis de Google”.

Aquests anuncis asseguren el posicionament immediat a la primera pàgina a un cost baix. És molt fàcil mesurar-ne el retorn i tenir resultats de manera ràpida. S’aconsella sempre acompanyar el SEM d’una bona tàctica SEO.

Dins del SEM es contemplen els anuncis al propi buscador de Google, a les pàgines amb anuncis Adsense, a Youtube i a totes les pàgines que utilitzin el motor de recerca de Google. També es treballarà amb anuncis gràfics o de vídeo si el client ho vol i es creu necessari. Si la pàgina és un e-commerce s’anunciaran productes concrets facilitant la compra de l’usuari directament des de Google. El remarketing ajudarà a tots aquells usuaris indecisos a retornar a la web per acabar realitzant l’acció desitjada.


A qui va dirigit el SEM?

A qualsevol pàgina web. Qualsevol pàgina web, amb objectius clars, pot gaudir dels avantatges que ofereix el SEM. Una web pot voler tenir impressions, clicks, visites, interaccions, compres, vendes, sol·licituds de pressuposts o de contactes, etc.


Què es necessita per un bon SEM?

Definir uns objectius i una web que funcioni. I per als dos casos Nou de Deu t’hi ajudarà.

Durant el Briefing el client, amb l’ajuda de l’equip de Nou de Deu, definirà els objectius a aconseguir, així com dates, volum, costos, inversions, etc. Durant l’Auditoria es detectaran els punts forts de la pàgina, i per tant cap on orientar els anuncis, i també els punts millorables per tal d’aconseguir uns millor resultats. L’equip de Nou de Deu, sempre i quan el client hi estigui d’acord, podrà gestionar aquests canvis que serviran per aconseguir complir correctament els objectius.


Què oferim?

Des de Nou de Deu oferim la gestió integral dels anuncis de Google. Mitjançant el Briefing, l’auditoria de la web i l’opinió del client, Nou de Deu desenvoluparà els anuncis més adients per tal de complir amb els objectius previstos. Presentant informes setmanals dels resultats, així com del manteniment realitzat.

El client tindrà sempre control de les accions que s’estiguin realitzant, i seran atesos tots els seus dubtes o inquietuds en qualsevol moment.


Sol·licita pressupost sense compromís!

Parlem
Arrow-right-green
whatsapp