Contacta’ns
Arrow-right-black
SMM

Social Media Marketing

M’interessa
Arrow-right-black
Typing-cuate

Què és el SMM?

SMM és un acrònim de Social Media Màrqueting que fa referència, com el seu nom indica, a totes les accions de màrqueting que es poden portar a terme en o a través de les xarxes socials. Això inclou creació i gestió de xarxes socials (Community Management), estratègies mensuals per a les xarxes, anàlisis de rendiment i publicitat, també coneguda com a Social Ads.

Actualment el Social Media té una importància cabdal a nivell Online, tant la presencia en xarxes socials com la publicitat que en elles es pugui fer. Totes aquestes accions ajudaran a augmentar la presencia de la marca a les xarxes, i també reforçaran el SEO a nivell Web. Per tant. Estem parlant que el SMM és un pilar fonamental en l’estratègia digital actual.

A Nou de Deu som perfectament conscients de la necessitat de treballar el Social Media Màrqueting (SMM) en la majoria d’empreses. És per això que oferim estratègies a mida de cada client per tal d’optimitzar, treballar i/o gestionar tota classe de xarxes socials. A més a més, si el cient ho desitja també podem crear i gestionar campanyes publicitàries de Social Ads.


A qui va dirigit el SMM?

A totes aquelles empreses que vulguin potenciar la seva imatge de marca a les xarxes socials.

El SMM també serveix per augmentar els Leads en pàgines webs que ho requereixin o bé per augmentar les ventes en qualsevol tipus d’e-commerce.

Totes les accions es mesuraran i s’analitzaran, tant amb Google Analytics com amb els Píxels de seguiment de Facebook. Amb un bon anàlisi de dades es podrà enfocar la publicitat amb molta més eficàcia i, per tant, un retorn molt major.


Què es necessita per un bon SMM?

Tenir uns objectius clars per a la pàgina web i per a les xarxes socials. Saber quin és el target potencial al qual enfocar i a quin sector dirigir-nos. També serà bàsic saber el to, l’estil i la manera amb la que treballar.

A partir d’aquí Nou de Deu realitzarà una auditoria de xarxes, basant-se sempre amb el Briefing marcat, i presentarà una estratègia SMM trimestral de propostes que s’hauran de dur a terme per millorar les xarxes i aconseguir els objectius marcats. Aquesta estratègia SMM podrà incloure, o no, campanyes de Social Ads amb el seu respectiu pressupost.

Nou de Deu podrà supervisar que l’estratègia s’estigui duent a terme o, directament, s’encarregarà de dur-la a terme.

La implicació i col·laboració del client serà bàsica per arribar a bon port.


Què oferim?

Nou de Deu ofereix la creació d’una auditoria de Xarxes i una Estratègia trimestral enfocada a resultats. També la implementació de l’estratègia i la creació de les campanyes de publicitat Social en els canals i amb el pressupost que el client desitgi.

Mitjançant el Briefing i l’estudi del client i la competència, Nou de Deu desenvoluparà una exhaustiva Estratègia trimestral en la qual proposarà totes les accions necessàries per a la correcta gestió de les xarxes i per aconseguir els objectius prèviament marcats. Aquestes accions inclouran publicacions a xarxes, interaccions amb usuaris, gestions de crisis i creació i gestió de campanyes publicitàries.

Nou de Deu presentarà informes mensuals detallant els resultats aconseguits amb el pla de SMM i els canvis realitzats.

El client tindrà sempre control de les accions que s’estiguin realitzant, i seran atesos i resolts tots els dubtes o inquietuds en qualsevol moment.


Sol·licita pressupost sense compromís!

Parlem
Arrow-right-green
whatsapp